Perhanan perhana. Huomisisaamulla ennen töihin lähtöä hoen jo "Voi vittujen vittu tätäkin paskaa."

Jep. Olen täysin ja totaalisen kyrpiintynyt nykyiseen työpaikkaani, koko työympäristö koki vuodenvaihteessa isoja muutoksia ja nyt kaikki on perseellään. Lomautukset pyörii, kyttääminen on kamalaa ja työntekijöistä yritetään ruoskia kaikki tehot irti. Ilmapiiri on perseestä, kaikkia ahdistaa ja vituttaa. Pari ihmistä on ottanut jo loparit, ihmekös tuo! Rahat on loppu, viime tilistä sain maksettua vuokran ja laskut, rahaa elämiseen jäi 10€. Lyhennetyllä työviikolla ei jumalauta elä!

Uuden duunin löytäminen on työn ja tuskan takana, koko ajan yritän ja aina tulee vastaukseksi "Kiitos hakemuksestanne, mutta...."

Tässä kohtaa on hyvä kysyä itseltään, miksei käynyt yläasteen jälkeen mitään kouluja. No kun ei huvittanut. Eikä kyllä huvita vieläkään. Mutta kun haluan jonkun paskatyön mitä tekemällä saa rahaa edes elämiseen!! 

Huomenna menen shoppailemaan tilipäivän kunniaksi, ostan pakkasen täyteen safkaa ja kaikki perusjutut, sitten haen pari pulloa viiniä ja yritän saada vitutuskäyrää hieman alaspäin maanantaihin mennessä!