Tosiaan, pidettiin pippalot viime lauantaina ja hauskaa oli! Koristelin koko kämpän, kaiversin kurpitsan ja kulutin koko touhuun aikaa yhteensä 8 tuntia plus jo viikolla tapahtuneet askartelut, mutta tykkäsin niin tehdä ja laittaa! Soittolistaa jouduin päivittämään vain hieman, sen tein alunperin jo 2016... Ruokapuoli oli simppeli, pari erilaista sipsipussia, porkkana- paprika ja kurkkutikkuja, dippi, täytettyjä ruisnappeja, karkkia ja suklaata. Ja tärkein: 6 litraa boolia plus pari pulloa viiniä ja kymmenen olutta. Kaikki muuten meni, ja vain neljän hengen voimin! Ollaan me reippaita. Ja oltiin me kyllä aika pätkässäkin. Varsinkin kun pohjia oli vähän kaikilla, minulla tosin vähiten tällä kertaa!

Seuraavana päivänä krapula oli jotain infernaalista, toisilla enemmän, toisilla vähemmän. Allekirjoittanut ei sentään viettänyt aamupäivää yrjöämässä vessassa kuten eräs (vielä) nuori amatöörijuoppo:D Jännä juttu muuten, en juuri ikinä oksenna kännissä tai krapulassa! En edes muista koska olisin viimeksi tehnyt niin. Tilattiin päivällä jostain puljusta kebabbia ja falafeleja kotiin, kello oli yli kahdeksan illalla ennenkun kykenin kävelemään edes lähikauppaan ostamaan maanantain eväät töihin.

Huomenna sitten sinne lääkäriin, aavistuksen jännittää. Tosin jännittää ihan muutenkin vähän kaikki, haluaisin taas välttää kaikki ihmiskontakteja ja sulkeutua kotiin kunnes on parempi olo. Tänään olisin halunnut ostaa kaupungilta jotain oikeaa ruokaa mukaan kotiin, mutta se olisi vaatinut puhumista jollekin. En kehdannut. Ostin K-Marketista nuudeleita ja pussin leipää ja luikin kotiin. Miten noinkin yksinkertaisesta asiasta tulee minulle hirveä mörkö?! En ole ikinä kehdannut mennä mihinkään yksin syömään tai edes hakemaan ruokaa kun pelkään nolaavani jotenkin itseni... Vittu!!