Kiky. Vittu mitä pelleilyä! Istuskelin yksin puoli tuntia varsinaisen työajan jälkeen kaivamassa nenää, kyllä nyt Suomi pelastuu. Yksi puolituttu tänä aamuna naureskeli bussipysäkillä, että heidän firmassa mennää 6 min. aiemmin töihin että saadaan kikyttämiset suoritettua, eli käytännössä 6 min. ennen töiden aloittamista haetaan kahvia, juoruillaan ja käydään röökillä. Suomi nousuun saatana. Kiky muuten varmasti tulee sanoista kiusaaminen & kyykytys.

Soitin tänään terveysasemalle ja sain ajan 1.11. Lääkäri vissiin moljottaa silmät tapillaan tota luomea viisi minuuttia, koska sen verran aikaa toimenpiteeseen on annettu ja JOS tarvitsee ryhtyä muihin toimenpiteisiin, niin sellainen aika varataan vasta sitten erikseen. Tää kutina kyllä tekee mut hulluksi parissa viikossa, ellei kasvava jännitys ehdi ensin.

Yläkerran naapurilla on lähtenyt meno taas aika laukalle, kaveri on ryypännyt koko tämän kuukauden. No, kaksi ja puoli viikkoa vasta, pystyy se kovempiinkin suorituksiin. En mä nyt ihan niin juoppo sentään olekaan, en ole aikoihin vetänyt edes kahta päivää putkeen, ainakaan käyttämättä selvän kautta aina päivien välissä. Ainoastaan laivalla voi aamun aloittaa A:lla.

Tämä naapurin jätkä kyläilee meilläkin tasaiseen tahtiin, enemmän tai vähemmän kännissä. Pari kertaa on poikennut ihan selvinpäinkin! Yksi kerta tuossa kesällä oli hyvä, se huuteli aamupäivällä parvekkeella, että pistäkää kahvi tippumaan, hän tulee aamukahville. Silmät seisoivat päässä ja jätkä oli katuojasta reväistyn näköinen, viinan haju kirveli silmiä jo vieressä seistessä. Parin viikon tiukka kossukuuri takana, vannoi että nyt loppuu juominen vaikka krapula pelottaa helvetisti. Sanoi, että on viimeisen pullon juonut eilen illalla tyhjäksi ja sen jälkeen ei ole ottanut mitään, että saiskos puhaltaa? Hain alkometrin ja mietin, että nyt on kyllä sellaisessa noin kolmen pinnan kunnossa. Alkometrini siis näyttää neljään promilleen saakka. Kaveri puhalsi ja mittari pohjaan! Kevyt aamuhenkäys tuotti ainakin sen neljä promillea heittämällä! Ja mittari oli kunnossa, juuri sensori ja patterit uusittu.

Naapuri joi puolet kahvista ja ilmoitti lähtevänsä kämpille nukkumaan ja tärisemään pariksi päiväksi. Lykkäsin mukaan muutaman vahvan B-Complex 100-vitamiinipillerin ja käskin ottaa vain yhden päivässä. Suuri määrä B-vitamiinia ei ainakaan oloa sen pahemmaksi saa. Melkoiset liskodiskot oli kuulemma ollut ennen kun pahimmista oloista oli päässyt yli.

Mielenkiinnolla odotan, että koska se tällä kertaa löytää sen ryyppyputkenkatkaisijan... Oletteko ikinä miettineet, tai keksineet, että mistä noilla ammattialkoholisteilla riittää rahaa?? Jos itse kiskoo huolella yhdenkin viikonlopun, raha-asiat ovat päin persettä maanantaihin mennessä. Mulla ei ikinä olisi varaa mihinkään parin viikon ränniin!