Taas maanantai, viikonloppu sujahti taas ohi ihan huomaamatta. Olin perjantain lähes selvinpäin, kävin vain kaverin kanssa yksillä afterworkeilla purkamassa pahinta vitutusta kusipäisestä työpaikasta johtuen, siellä tuli huudettua ja riideltyä palkasta. Tai oikeastaan sen puutteesta. On se meinaan yksi perkele ellei enää tehdystä työstä meinaa edes rahaa saada ilman tappelua! Puolet jumalauta puuttui ja työnantaja vänkää vaan vastaan. Tunnin huutamisen jälkeen sain edes suurimman osan, kusetetuksi tulin silti.

Ennen bussin lähtöä poikkesin vielä baariin juomaan tuopillisen ja kotona otin illalla yhden oluen. Aamulla kun heräsin ilman krapulaa, säikähdin ihan pirusti, että kello on yhdeksän, olen jo pari tuntia myöhässä töistä!:D Lauantai-iltana nappailin jokusen bissen, yhteensä varmaan seitsemän kpl ja pari lonkeroa kitusiini, ei tuntunut missään joten menin nukkumaan hiukan yhden jälkeen ja heräsin yhdeltä päivällä. 12 tunnin kevyet yöunet siis...

Onnistuin myös kitkuttelemaan viime viikon yhdellä röökiaskilla! Tavoitteena olisi tällä viikolla sama. Sähkörööki olisi hieno hankkia, mutta nekin tuppaavat olemaan aika tyyriitä... Olen kyllä aiemminkin kokeillut, mutta en jaksanut kauaa pelata niitten hiton litkujen kanssa tai ladata sitä härpäkettä. 

Ja viikonloppuna on Halloween!!!<3  Vuoden ainoa juhla mitä rakastan ja mitä voisin viettää vaikka vuoden ympäri! Olen jo aloittanut valmistelut ja kutsunut muutamia ihmisiä, harmi vaan ettei kenelläkään tunnu taas vaihteeksi olevan yhtään rahaa ja minulla ei ole varaa alkaa kaikkia juottaa. Boolin meinaan kyllä tehdä ja ostaa jotain pientä purtavaa. Pari kurpitsaakin täytyy löytää jostain viimeistään perjantaina.