Vituttaa! Ihan kunnolla ja tosissaan. Otan varmaan kohta loparit, sanon niille mulkuille paskiaisille että haistakaa vittu ja kävelen ovesta ulos palaamatta takaisin enää koskaan. Aah, mikä ihana ajatus. Olisipa varaa tehdä niin, en miettisi hetkeäkään.

Nimittäin nyt ollaan siinä tilanteessa, että menen mieluummin hammaslääkärille kuin töihin! Päätelkää siitä vitutuksen aste.

No, huomenna pitää soittaa josko saisi jonkun akuuttiajan. Viime vuonna vastaavaan aikaan tein lähes kuolemaa tulehtuneiden viisaudenhampaideni takia, vetkuttelin lääkäriin menoa niin kauan kuin suinkin kykenin ja sitten tilanne olikin jo vakava. Pari kertaa avattiin ientasku että saatiin mätää ulos ja lapiolla antibiootteja naamaan ja Panacodia perään, pää meinasi helvetti mädäntyä! Siinä peruuntui yksi maksettu matkakin. Tosin vain tuohon naapurimaahan, ei onneksi sen kauemmas. Olin nukkumatta ja syömättä aika hyvän tovin, viikonkin jälkeen alkaa epätoivo iskeä. 

Pelkään hammaslääkäriä, mutta en enää koskaan halua kärsiä sellaista parin viikon kidutusta kuin viimeksi, joten kipitän sinne kiltisti uikuttamaan nyt heti, kun alkoi tuntua jotain outoa sillä puolella, miltä niitä saatanan turhia paskahampaita ei ole vielä leikattu pois. Ja nyt tiedän, että siitä operaatiosta on mahdollista selvitä hengissä!:D Kamalaa se tulee olemaan, mutta voin vain ajatella mielessäni olisinko ennemmin töissä vai siinä tuolissa kita ammollaan...