Olen tästä aiheesta jo aiemminkin avautunut ja avaudun taas, koska vituttaa vieläkin.

Siis MIKSI minun tulisi selitellä ja perustella lapsettomuuttani?! Miksi ihmiset haluavat tietää miksi en ole hankkinut jälkikasvua? Olen varmaan aina tiennyt varmaksi kaksi asiaa: 1. Olen ateisti 2. En halua ikinä lapsia (kummassa järjestyksessä tahansa, eivätkä kyseiset kohdat edes liity toisiinsa)

Hyvin usein olen joutunut ja tulen joutumaan tilanteeseen, missä esitetään kysymys "Onko sulla lapsia?" Siihen kun tälläinen kolmevitonen vastaa kieltävästi, alkaa tenttaaminen. Ja tässä vaiheessa tekisi mieli alkaa läpsiä vastapuolta avarilla. Vittuako-se-sinulle-kuuluu?

Ja raivon partaalle minut saa jos joku saatanan taliaivo alkaa syyllistää! No, kukas se sinun eläkkeesi maksaa ja hoitokotisi, ellet ole vaivautunut jälkikasvua (tulevia veronmaksajia) tekemään? Mitä vittua? Oikeasti? Ai siksikö niitä hankitaankin?? Olen rauhoitellut näitä ääliöitä, ettei huolta, en aio elää niin kauaa että se ongelma tulisi koskaan ajankohtaiseksi.

Tai että "Susta tulee kokonainen ihminen ja NAINEN vasta kun oot synnyttänyt!" Hmm, tartteeko tätä paskaa edes kommentoida, alkoi nyt jo ajatuksestakin pää särkeä... Miksi helvetissä minun pitäisi jonkun muun vääristyneen maailmankuvan takia punkea joku rääkyvä mukula toosastani ulos?

Ja "Sä et vaan tiedä miten ihana oma lapsi on!" No en. Enkä myöskään tiedä miltä tuntuu jäädä auton alle. En pidä muidenkaan lapsista, siis lapsista ylipäätään, miksi pitäisin edes omasta? Ja ennenkaikkea, MIKSI olisin tekemässä omaa, ellei edes pidä niistä? Saatananperkeleen logiikan ihmelapset helvetti...

Pitäisikö seuraavalle tenttaajalle pamauttaa ihan suoraan, että näytänkö muka joltain pullantuoksuiselta äitihahmolta? Että miten mielestäsi tunnetusti terveellisiin ja raittiisiin elämäntapoihini, ihastuttavaan luonteeseeni, hyvään taloudelliseen tilanteeseeni sekä vakaaseen mielenterveyteeni istuisi ihmislapsi? Juuri niin, ei tod. Epäsopiva äidiksi. Ja sellaisena haluan pysyäkin!

Ihmetyttää muuten vieläkin, että miksi lisääntymnen voi olla ihan jokaisen perkeleen idiootin oikeus? Jos ihminen ei kykene edes pitämään huolta itsestään ja omista asioistaan, miksi sellaisten annetaan ylipäätään lisääntyä? Ja juuri nämä, joilla on vähiten edellytyksiä kasvattaa mitään nurmikkoa merkittävämpää, tuntuvat lisääntyvän kaikkein eniten!