Ja kyllä, vihaan joulua!

Typerä kristillinen paskajuhla, josta kaikki ovat taas ihan innosta pinkeinä. Joka paikassa säntäilee porukkaa hirveässä joulukiimassa ostamassa ja kuluttamassa kilpaa. Taustalla soivat aivan vitun typerät tai sitten aivan saatanan synkät joululaulut, ensiksi mainittu saa sinut toivomaan, että voisit tunkea ne kulkuset sekä sanoittajan, sovittajan että laulajan peräreiästä sisään ja viimeksi mainittu saa sinut vain synkän itsetuhoisuuden valtaan. Tottahan se kyllä joo on, että hetken kestää elämä, sekin synkkä ja pimeä. Että hanskat tiskiin vaan ihan reilusti ja köyttä kaulaan.

Jouluna pitää myös olla kilttiEli siis lopun vuotta voit olla millainen kusipäinen mulkero tahansa, mutta jouluna olet tekohymyysi ja tekopyhyyteesi tukehtuva kusipäinen mulkero. No, onhan se hienoa, että edes pari päivää pitää esittää olevansa jotain muuta kun on...

Kaikki nämä edellämainitut voisivat vilkaista sitä joulupöytäänsä ja miettiä, että onkohan tuolla possullakin, tai ainakin sillä sen edesmenneen puttevainajan perseellä, nyt hyvä joulu? 

Haistakaa pitkät, meikä tissuttelee alkoholia eri muodoissa koko ensi viikon, läsii telkkarin edessä katsoen Netflixiä ja kuuntelee välillä metallia. Lasilliselle saa poiketa, mutta joulun voitte tunkea sinne minne päivä ei paista, eikä kuu kumota!