Torstainen lääkärikäynti kesti kolmisen minuttia, lekuri vain vilkaisi selkääni ja sanoi ettei yksikään luomista, edes se kutiava, näytä millään muotoa huolestuttavalta. Olin toki helpottunut, mutta myös häpeissäni. Livistin vastaanotolta naama punaisena ja mietin, että miksi helvetissä tuhlasin tällä tavalla lääkärin aikaa? Vitutti myös oman ajan hukkaan meneminen, pari tuntia lähti palkasta pois, ja tällä liksalla kyllä muuten huomaa senkin. Mutta nyt on se murhe pois ja hyvä niin.

Mitäs muuta, no Klamydian keikalla tuli käytyä, oli mahtavaa! Viimeksi nähnyt Klamiksen joskus varmaan 10 vuotta sitten. Otin silleen sopivasti pohjia ennen keikalle menoa ja kyllä tuli tanssittua, hypittyä ja huudettua ihan täysillä pari tuntia:) Ja tunnettua yhteenkuuluvuuden tunnetta vieraiden ihmisten kanssa, halailtiin ja riemuittiin ihan vieraiden kanssa ja hauskaa oli. Selvinpäin olisin jäänyt vain luimistelemaan johonkin ovisuuhun enkä olisi ottanut vahingossakaan kontaktia kehenkään.

Keikan jälkeen suunnattiin vielä baariin, vedin tilin komeasti sileäksi ja monta kymppiä miinukselle tällä reissuilla, mutta se oli ihan harkittu teko. Tili tulee maanantaina, joten kauheaa katastrofia ei ehdi syntyä... Tosin tili menee hyvin pitkälti laskuihin ja vuokraan, mutta aina juoppo löytää rahaa ryypätä, niin persaukinen ei olekaan, etteikö viikonloppuisin juotavaa saisi hankittua. 

Mutta nyt on hyvä fiilis, yritän nauttia jokaisesta hyvästä hetkestä, ne kun ei kauaa kestä.